Schakeljaar – CertificatenSoms is het niet nodig om een volledig examenjaar te volgen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw kind op slechts enkele vakken is gezakt, het gemiddelde cijfer wil verhogen vanwege een decentrale selectie of een aantal vakken uit een bepaald profiel nodig heeft voor de gewenste vervolgopleiding. Wilt u meer weten over de specifieke mogelijkheden voor uw kind? Neem dan contact met ons op.


Goede resultaten koesteren

Het is bij het Schakel College mogelijk om één of enkele vakken te volgen om een diploma alsnog compleet te maken of ter voorbereiding op de gekozen vervolgopleiding. We spreken dan van certificaten. Een leerling hoeft dus geen vakken te volgen die reeds met gewenst resultaat zijn afgerond. Uw kind volgt bij ons enkel de vakken waarvan hij of zij vindt dat er een nieuw, ander of beter resultaat mogelijk moet zijn.

Cambridge Engels

Om ook de aansluiting op onderwijs in andere landen te vergroten investeren wij in het aantal lesuren Engels. Onze leerlingen kunnen vrijwillig deelnemen aan de verschillende examens die er zijn voor Cambridge Engels. Deze certificaten genieten wereldwijde bekendheid en zijn daarmee een internationale maatstaf voor de kennis van het Engels. De examens worden op school afgenomen door gecertificeerde examinatoren uit de USA.